Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kopiointi kielletty. Kaikki materiaali © Raituva 2019 ellei toisin mainita

Theodore Meyers

 

• Nimi: Theodore Patrick Meyers

• Syntymäaika: 24.04.1996, 23-vuotias, Seattle, Yhdysvallat

• Asuinpaikka: Lehtovaara, Lehtovaaran kylä, Suomi

• Koulutus: Yliopisto

• Auto: Musta cadillac eldorado vuosimalli 1994 v8

   theo.virtuaali

 

Theodore on kaveripiirissä Theo on onnettomuuden jälkeen hyvin itsenäistynyt. Hevosurheilun parissa on sattunut ja tapahtunut, mutta vahvasti entinen esteratsastaja menetti toisen raajan tavanomaisessa ajoneuvo onnettomuudessa. Sen jälkeen ei ole esteitä uskaltanut mennä eikä onnettomuuden tuomat vammat salli kuin pysyvän satulassa istumisen, tai siihen suuntaan. Theo on aina ollut periksiantamaton, että jatkaa kouluratsastuksen ja historiallisissa lajeissa apuvälineiden kanssa. Mies ei anna proteesijalan olla esteenä, vaan jatkaa uraansa hevosten kanssa. Valitettavasti välillä tulee takaumia sairaalankäyntien ja korjausleikkausten takia.

Theodore syntyi vuonna 1996 pieneen kylään Virtuaali-Amerikassa ja muutti Virtuaali-Suomeen vuonna 2019 saatuaan opinnot valmiiksi yliopistossa. Syy Suomeen muuttaminen ei ollut ihan helppo, mutta vanhat sukujuuret toivat tullesaan. Luonteeltaan Theo on sympaattinen, itsevarma, omalla tapaa itsenäinen ja hyvin aikaisin aikuistunut. Hän vietti aina aikaa vanhempien seurassa, että aikuistuminen oli lähes pakollista. Hän on juuri sellainen "fiksu ja fimaattinen"- miten aina kuvaillaan ensitapaamisen jälkeen. Itsevarmuutta löytyy olla kaikkien seurassa. Uskaltaa puhua ja heittää vitsejä eikä ajattele ikinä "mitä muut ajattelevat, kun olen jalkapuoli". Mies kääntää kaikki vastoinkäymiset huumoriksi, sillä sen avulla hän on päässyt tähän pisteeseen hevosten kanssa. Niitä tulee ja menee.

Huonoina puolina on miehen äkkipikaisuus ja pitkävihaisuus. Huonoina päivinä kiihtyy nollasta sataan sekunneissa eikä helpolla anna anteeksi mitään aivan kamalia juttuja. Vaikka Theo on sympaattinen ja kaikinpuolin ihana, on kolikolla kääntöpuoli. Theolla on masentuneita päiviä, jolloin turvautuu tuopilliseen ja tupakkaan. Saattaa hänen olemus olla poissa oleva ja aggressiivinen, kun menneisyyden tapahtumat tulevat takaisin pinnalle. On muutaman kerran kokeillut aineita, mutta Lily suorastaan pelasti Theon enemmän kuin kaksi kertaa.

 

    ULKONÄKÖ

Theo on 194 cm pitkä, hyvin kalpea ja miehellä on päälaelta tuuheat mustat hiukset. Hiukset ovat sivuilta lyhyet ja päälaelta sen verran pitkät, että Theo saa hiukset pienelle nutturalle tai ponninhännälle tarvittaessa. Tummat ystävälliset silmät. Kapeat, mutta miehekkäät kasvonpiirteet. Vartalo on hoikka eikä ole enää niin teräskunnossa mitä ennen onnettomuutta oli. Nykyään hieman ruipelo, mutta voimaa löytyy tarpeen vaatiessa.'

Pukeutuminen näkyy siinä, että tämä mies rakastaa raskasta metallimusiikkia tai konejumputusta. Vaatteet ovat aina mustat, harvoin mitään väriä löytyy. Usein musta collagepaita, jonka alla valkea aluspaita ja mustat ihonmyötäiset collarit. Päällä usein mustahuppari tai viittaminen kaapu. Leikittelee pukeutumisen kanssa. Kaulassa raskas hopea ketju ja 14mm venytykset molemmissa korvissa.

Theon vasen jalka on amputoitu puolesta välistä sääreä. Hänellä on siisti proteesi, älypolvi ja muodoiltaan hyvin normaalia jalkaa taittava. Ei silti välitä ihmetyksestä mitä herättää muissa.


    MENNEISYYS


Menneisyydestä, että mies kuuluu keskiluokkaan muttei ikinä käynyt kouluja loppuun. Theo omisti kaikenajan hevosille ja kaikenajan isoisälleen, joka opetti Theon nuorena hevosten pariin. Upeita ratsuhevosia kartano täynnä ja jonkun oli aina pakko nousta selkään. Hevosten parissa ei kauaa kouluista välitetty. Huoleton elämä sai käänteen vanhempien nalkutuksesta ja isoisän pois menosta. Ei ollut varaa ostaa kartanoa eikä se koskaan jäänyt perinnöksi. Hevoset, kartano, kauniit luonnonmaisemat poissa. Theo laittoi vanhempiinsa välit poikki tragedian johdosta ja muutti ystävänsä luokse hetkeksi aikaa.

2015 tapahtui hyvin odottomaton ja mysteeriksi jäänyt onnettomuus. Theo oli tuolloin 17-vuotias ja eli käytännössä ilman vanhempia. Theo oli matkalla uudelle tallille ystävänsä kutsusta ja huonon kelin saattelemana takana ajavan auton jarrut eivät yllättäen toimineet. Theo vääntyi autossa sen verran kiemuralle ja toinen jalka vääntyi hyvin luonnottomasti ettei sitä voitu enää leikkaukksella korjata. Kuntoutuminen kesti muutaman vuoden. Masennus jatkui ja pian Theo oli terapeuttien kanssa tallilla hakemassa uutta tuntumaa. Kun arki alkoi onnistua ilman avustusta, jatkoi Theo hommiaan siellä. Lily auttoi miestä parhaansa mukaan. Poliisi pitää vielä onnettomuutta selvittämättömänä, sillä teko vaikuttaa osittain tahalliselta. Epäillään, että pahan ajan tuttu olisi käynyt tekemässä tuhojaan sen aikaiseen mustang autoon.

19-vuotiaana Theo kylpi sairaalan veloissa ja siitä huolimatta mies jaksoi käydä tallilla liikuttamassa Lilyn hevosta ja tekemässä ilmaista työvoimaa tallille. Siihen kyllästyy aikanaan ja Theo sai hommattua siitä kunnon työn itselleen. Aikaisempi hevoskokemus ja aikaisemmat suhteet isoisän kautta sekä Lilyn suostuttelu auttoivat kouluttamattoman miehen takaisin töihin - ja vielä palkallisella.


21-vuotiaana Theo teki elämänsä mullistavimman päätöksen. Osittain päässyt veloista pois ja päätti ostaa Lilyn kanssa yhteisen hevosen. Pian tallin pihalla oli vankka, vahva ja täysjärkinen musta friisiläinen. Theo haki sillä kouluratsastukseen palaamista ja hevosen aikaisemman omistajan kautta innostui historiallisesta ratsastuksesta. Ennen tätä onnen tapahtumaa Theo oli onnistunut löytämään kämpän, että onnellisuus seurasi vielä toistaiseksi miestä.

Tammikuussa 2019 Theo muutti Virtuaali-Suomeen yksin ja päätti aloittaa elämänsä alusta. Amerikassa alkoivat asiat mennä huonompaan suuntaan, että oli pakko vaihtaa maisemaa. Oli vaikeaa jättää ystävät ulkomaille, etenkin kun Lily alkoi olla liian tärkeä. Ennen sitä Theo osti loput puolet hevosesta ja he näkevät silti, mutta hyvin harvoin ja viestittelevät päivittäin. Theo muutti Lapin suunnalle pieneen rintamamies taloon ja sai kämäisen talon naurettavaan hintaan. Talo oli siinä kunnossa, että remontti alkoi samantien ja hevosen Theo sai majoittaa tallille nimeltä Lehtovaaran Ratsutia. Itse talo sijaitsee Lehtovaaran kylän rauhallisella alueella.

 

Suhteet


  YHDYSVALLAT

Patricía ja Christian Meyers ovat Tedin vanhemmat. Ei ole väleissä eikä pidä hänen vanhemmista puhumisesta, vaan hiljenee aina vaihtaen puheenaiheen.

Lily Fisher on Theon lapsuuden ystävä ja suojelusenkeli. Heillä on säätöä, tekevät sitä sun tätä yhdessä, mutta eivät virallisesti seurustele. Lilyllä on tunteita Theota kohtaan, muttei koskaan tule luultavasti myöntämään sitä. Lily on kaunis tummahiuksinen hoikka nainen. Ystävällinen, suojelevainen ja äkkipikainen. Esteratsastaja ja ratsastanut 5-vuotiaasta saakka. Tulee hyvin varakkaasta perheestä. Muutto hieman viilensi välejä, mutta yrittävät tavata muutaman kerran vuodessa sekä pitää päivittäin yhteyttä.


  SUOMI
 

Riri Kunnioittaa tallin omistajaa eikä kauheasti uskalla kyseenalaistaa. Pitää Riria omana johtajanaan, että tottelee ja kuuntelee sekä toimii ohjeiden mukaisesti.

Pitää hyvänä ihmisenä ja juttelee mieluusti.

Mukava ja juttelee mieluusti. Hieman erikoinen tunne naisesta.

Lyhyt muistikuva, mutta tulee hyvin toimeen.

Ystävällinen ja kiva mielikuva. Juttelee mieluusti.

Pitää hyvänä tyyppinä ja avuliaana. Meni hieman ehkä ihastumaan, mutta ei hirveästi avaa suuta, vaan näyttää sen käytöksellään.

Ylienerginen tyttö ja aina roikkumassa jaloissa. "Isoveli-pikkusisko" suhdekuva. Antaa mieluusti olla Rauolinin kanssa.

Iloinen ja ystävällinen tyyppi.

Samaa kuin muista tallitytöistä. Tulee toimeen ja pitää kaikinpuolin mukavana.

 

Virtuaalihevonen / a sim-game horse / Tekijänoikeudet: © © © / Hevosen kuvat © Stal Okkema

©2019 Virtuaalihevoset - suntuubi.com

Kopiointi kielletty. Kaikki materiaali © Raituva 2019 ellei toisin mainita